Díjaink

2017

MagyarBrands 2017

A KÜRT Zrt. „KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA” kategóriában MagyarBrands díjat nyert 2017-ben. A következő években nyertük el a díjat: Magyar Brands (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron nyolcadik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is.

2015

Fogyatékosság-Barát Munkahely

2015-ben másodszor nyerte el a KÜRT Zrt. a Fogyatékosság-barát Munkahelyelismerést. A díjat az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adta át. A díjat a Salva Vita Alapítvány öt évvel ezelőtt vezette be azzal a céllal, hogy...

2014

A KÜRT Adatmentés HUNGARIKUM Lett

A Hungarikum Bizottság olyan emblematikus kulturális, építészeti, gasztronómiai, egészségügyi, gazdasági, műszaki és agrár értékeket díjaz, amelyek a világ minden táján méltón jelenítik meg a magyar nemzet teljesítményét.

Díj A Sikeres Vállalkozásokért (2014)

  A KÜRT Zrt. a Nemzetgazdasági Minisztérium elismerésében részesült 2014. júniusában, mint a hónap kis- és középvállalkozása. A “Díj a sikeres vállalkozásokért” elismeréseket Varga Mihály kezdeményezésére, a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében, 2013 augusztusától adják át havonta három kategóriában.  

2012

MAF (2012)

MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja (2012) MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória, 2. helyezett (2012) MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória, 3. helyezett (2012) KÜRT Zrt. a Hátrányos Helyzetűek Oktatása Programjával nyerte el a megtisztelő címet. A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen,...

Fogyatékosság-Barát Munkahely (2012)

Az elismerést azok a munkáltatók kaphatják meg, akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

2011

Európai Uniós Díj

Európai Uniós díj a KÜRT-nek a Hátrányos Helyzetű Gyermekek Oktatása (H2O) projektért.

HBLF-Vodafone Munkahelyi Önkéntesség Díj

A Hungarian Business Leaders Forum „HBLF-Vodafone Munkahelyi Önkéntesség Pályázatának győztese kisvállalat kategóriában a Kürt Zrt. H2O programja (Hátrányos Helyzetűek Oktatása) lett. A pályázat európai szinten is megmérettetett, ahol különdíjat kapott.

Legjobb Női Munkahely III. Helyezett

„Legjobb Női Munkahely Pályázat” célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek. A példaként szereplő vállalkozásokban a munkavállalóik érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a családi élet összeegyeztetését.

Családbarát Munkahely Különdíj

A KÜRT Zrt. 2011-ben elnyerte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kiírt “Családbarát Munkahely” pályázat különdíját.

IVSZ Minősített Informatikai Vállalkozás

A KÜRT elnyerte az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége által 2011-ben alapított „Minősített Informatikai Vállalkozás” védjegyet. A védjegyet hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlttal rendelkező, a szakma által elismert vállalkozások  kaphatják meg egy évre.

2010

Business SuperBrands (2008, 2009, 2010)

Független szakértői bizottság döntése alapján a KÜRT márka elnyerte a Business Superbrands címet.

2009

Prizma Kreatív PR Díj 1. Helyezett

A „KÜRT Akadémia, az intellektuális kalandtúra” című pályázatával, piaci bevezetés és újra bevezetés kategóriában nyerte meg a díjat a KÜRT.

Napi Gazdaság Innovációs Díj

A KÜRT középvállalat kategóriában elnyerte a Napi Gazdaság Innnovációs díját az innováció érdekében kifejtett tevékenységéért.

2007

A Financial Times Cikke A KÜRT Zrt. Sikertörténetéről

A Financial Times cikke a KÜRT Zrt. sikertörténetéről.

Gyurós Tibor Díj

Kmetty József, a KÜRT vezérigazgatója az „Év Informatikai Cégvezetőjének” járó Gyurós Tibor díjat vehette át a KÜRT gazdasági fejlődésében és sikeres külföldi terjeszkedésében vállalt vezető szerepéért. Dr. Kürti Sándort, a cég elnökét az informatikáért tett erőfeszítéseiért a szakma jubileumi „Pro IVSZ” különdíjban részesítette.

2006

Egészségbarát Munkahely

Europe’s 500

A KÜRT 2006-ban elnyerte a legdinamikusabban fejlődő vállalatoknak járó Europe’s 500 díjat. Az elismerést a KÜRT azzal érdemelte ki, hogy a megelőző években töretlen, Európában is kiemelkedő növekedési ütemet volt képes realizálni.

2005

Legjobb Munkahely Díj

Nemzetközi felmérésben a KÜRT bekerült a legjobb munkahelyek közé.

A The Wall Street Journal Cikke A KÜRT Egyedülálló Adatmentési Technológiájáról

A The Wall Street Journal cikke a KÜRT egyedülálló adatmentési technológiájáról.

Családbarát Munkahely Díj

Középvállalati kategóriában ért el első helyezést a dolgozók jó munkakörülményeinek biztosításáért és a családi szempontok szem előtt tartásáért.

Egészséges Munkahely AmCham Best Practice Díj

A KÜRT által a dolgozók számára biztosított kiváló színvonalú munkakörülményeket Egészséges Munkahely Best Practice AmCham Díjjal jutalmazta az Amerikai Kereskedelmi Kamara.

2004

Egészséges Munkahely AmCham Díj

A KÜRT példamutató emberi erőforrás kezelését Egészséges Munkahely AmCham Díjjal jutalmazta az Amerikai Kereskedelmi Kamara.

Ernst & Young

Dr. Kürti Sándor a díjat kreativitása, az innovatív ötletek megvalósulásához való személyes hozzájárulása, valamint a KÜRT-nél megvalósított példaértékű szervezeti kultúra fejlesztésében elért sikereivel érdemelte ki.  

Széchenyi-Díj

A műszaki és szellemi életben elért kivételesen magas színvonalú, példaértékű, nemzetközileg is elismert eredményeiért Széchenyi-díjjal tüntették ki dr. Kürti Sándort 2004-ben.

2003

Versenyképes Termékfejlesztési Díj

A Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ által alapított Versenyképes Termékfejlesztési Díjat vehette át Kürti Sándor 2003-ban az adatmentési és adatvédelmi termékek és technológiák kidolgozásáért.

2002

Innovációs Díj

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját kapta meg a KÜRT az Informatikai Biztonsági Technológia (IBiT) módszertanának és alkalmazás-technológiájának kidolgozásáért, valamint a hazai és nemzetközi piaci bevezetéséért.

1998

Nikkeí Cikk A KÜRT-Ről: “A Magyar Csúcstechnológia”

Nikkeí cikk a KÜRT-ről: “A Magyar csúcstechnológia”.

Év Informatikai Menedzsere Díj

A cégalapító Kürti János és Kürti Sándor 1997-ben, Kürti Sándor pedig 1998-ban is megkapta az Év Informatikai Menedzsere díjat.

Gábor Dénes Díj

A hazai műszaki-szellemi életben elért alkotó munkásságért Kürti Sándort Gábor Dénes Díjjal tüntették ki.

1997

Év Informatikai Menedzsere Díj

A cégalapító Kürti János és Kürti Sándor 1997-ben, Kürti Sándor pedig 1998-ban is megkapta az Év Informatikai Menedzsere díjat.

1995

Business Week Cikk A KÜRT-Ről

Business Week cikk a KÜRT-ről:  “Akik felrajzolták Magyarországot a csúcstechnológia térképére”.

Kalmár László Díj

A számítógép-tudományban elért eredményekért a KÜRT munkatársait a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság tüntette ki.

The Guardian Cikke A KÜRT Egyedülálló Adatmentési Technológiájáról

The Guardian cikke a KÜRT egyedülálló adatmentési technológiájáról.

1994

Magyar Innovációs Nagydíj

  1994-ben a KÜRT nyerte el az év legjelentősebb hazai műszaki fejlesztésért, az adatmentési technológia kidolgozásáért járó Innovációs Nagydíjat.